Warme William is iemand die écht naar je luistert: een vriend(in), een ouder, een leerkracht,… Het is iemand die je uitnodigt om te vertellen wat er scheelt.

Want iedereen zit wel eens wat minder goed in zijn vel. En dan is het fijn dat er een Warme William voor je klaarstaat. Een persoon die je kan vertrouwen. Iemand op wie je kan bouwen. En ja, ook jij kan zo een Warme William zijn.

Warme William is een initiatief van het Fonds GavoorGeluk en zet in op het versterken van de veerkracht en het mentaal welzijn bij kinderen en jongeren van 0 tot 24 jaar.

Onze werkgroep ‘sociaal-emotioneel’ kondigde daarom vorige week in een toneelstuk Warme William aan. De kinderen gingen tijdens de speeltijden spontaan naast Warme William zitten om een knuffel te geven of om een geheimpje te delen!