CHOCOLALALALALA…

Op dinsdag 24 september zijn we met de eerste graad naar het chocolademuseum CHOCOLATE NATION in Antwerpen geweest. We hebben er, letterlijk, onze vingers afgelikt en van zodra we de eerste stap in het prachtige museum zetten, kwam de heerlijke zoete geur van chocolade ons tegemoet. Iedereen was op slag goedgezind en kreeg, alweer letterlijk, het water in de mond!

Ben jij ook een echte zoetebek en liefhebber van onze grote nationale trots, aarzel dan zeker niet om dit geweldige museum een bezoekje te brengen. Prachtige audiovisuele spektakels, 3D animaties, workshops, proefsessies,… Voor ieder wat wils!

Onze bestemming bereikten we per trein en ook dat was een avontuur op zich. Want naast die heerlijke chocolade is ook het Centraal Station van Antwerpen een Belgische parel om trots op te zijn. Het was een topdag en zélfs de gure weergoden konden ons humeur niet verpesten. 

“Life is like a box of chocolates, you never know what you’re gonna get!”